keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Moodle2-ohjeet tuotantoon



Opinlakeuden uusi Moodle2-ympäristö julkaistiin verkoston käytettäväksi hieman ennen vuodenvaihdetta. Uusi verkko-oppimisympäristö löytyy osoitteesta http://moodle.epedu.fi/opinlakeus ja kirjautumaan pääse heti, kun käyttäjätunnus on luotu. Käyttäjätunnuksen saa joko oman opetuspisteensä moodlevastaavalta tai virtuaalivalmentajalta.

Opinlakeus-oppilaitosverkoston opettajat huomio!


Eikö sinulla ole vielä Moodle2-tunnusta? ...saati sitten kurssia? Lähetä viestiä virtuaalivalmentajalle tai tarkista oman opetuspisteesi moodlevastaava osoitteesta http://www.opinlakeus.fi/Suomeksi/Yhteystiedot/Verkoston-oppilaitokset-kunnittain

Nyt puheenaiheena ja kiinnostuksen kohteena: Moodle2


Aloitin Moodle2 ohjevideomateriaalien tuottamisen tänään (kts. yllä oleva kuva!). Videomateriaalien tuottaminen on muutenkin alkuvuoden tärkeimpiä tehtäviäni ja Moodlea ja mediaa maakunnassa -sarjan mukaisia koulutustilaisuuksia järjestetään nyt hieman vähemmän, kuin syksyllä 2013.

Mikäli en kuitenkaan ole vielä käynyt koulullasi ja/tai tarvitsette apua tieto- ja viestintätekniikan (TVT:n) hyödyntämisessä opetukseen: Älä epäröi ottaa yhteyttä!


Verkkopedagogista kevätlukukautta toivottaen,
Matti Mäkelä, virtuaalivalmentaja

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti